Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di sale grosso, integrale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 364 kJ / 87 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.6 g