Panini basilico e pomodori secchi
TM5 TM6

Panini basilico e pomodori secchi

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
  • 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 300 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di farina di grano duro
  • 10 - 15 g di sale
  • farina di grano duro q.b. per infarinare

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
602 kJ / 144 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
28.7 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy