Urządzenia i Akcesoria
Panini basilico e pomodori secchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
22 pezzi
Składniki
-
20 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
-
15 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
-
300 g di acqua
-
5 g di lievito di birra fresco
-
30 g olio extravergine di oliva
-
600 g di farina di grano duro
-
10 - 15 g di sale
-
farina di grano duro q.b. per infarinare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.6 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domenica in famiglia
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3 godz.
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Muffolette
3 godz.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Cracker dolci salati
1 godz. 30 min
Crackers classici
3 godz.
Taralli alla pizzaiola
45 min
Pane siciliano
2 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min