Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini alla zucca
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 Std.
Filone di sola semola
2h 50min
Pane scugnizzo
2h
Stella di pane
3 Std. 30 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Muffolette
3 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min