Urządzenia i Akcesoria
Spiedini di pane a vapore farciti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 pezzi
Składniki
-
940 g di acqua
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1 pizzico zucchero
-
10 g di olio di arachidi + q.b.
-
200 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale + q.b.
-
semi di sesamo nero q.b.
-
origano secco q.b.
-
mozzarella a fette, a piacere
-
pomodoro a fette, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5.4 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Uno tira l'altro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Burro
40 min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1 godz. 5 min
Polpette mediorientali
1 godz.
Cracker dolci salati
1 godz. 30 min
Polpette alla birra
1 godz.
Caramelle mou
1 godz. 15 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 godz.
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Gelatine di marshmallows
24 godz. 45 min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1 godz. 10 min