Urządzenia i Akcesoria
Lamb Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (3 cm)900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet paprika½ Tbsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
white wine50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.2 g
Kalorie
1894 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.