Urządzenia i Akcesoria
Beef and Ale Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)900 g
-
plain flour80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered300 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme1 tsp
-
brown sugar½ tsp
-
vinegar1 tsp
-
beef stock300 g
-
brown ale450 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.9 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1612.8 kJ /
385.5 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Cottage pie
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Mashed Potatoes
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chicken Cacciatore
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min