Wersje kompatybilne
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 6 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre fondu
- 8 c. à café de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes, type Nutella®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1424.1 kJ / 336.9 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 37.6 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Roses des sables
45min
Moelleux aux pommes
50min
Pain perdu
25min
Petits coulants au chocolat
20 min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12hod.
Roulé chocolat-noisette
1h
Brownie
45min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brookie
1h
Cookie géant
40min
Fondant minute au chocolat
20 min
Fondant au chocolat et framboises
40min