Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
TM5 TM6

Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette

4.6 (250 ocen)

Składniki

  • 160 g de farine
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 6 blancs d'œufs
  • 150 g de sucre en poudre
  • 150 g de beurre fondu
  • 8 c. à café de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes, type Nutella®

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1424.1 kJ / 336.9 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
37.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy