![Gnocchi Tricolore Gnocchi Tricolore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FAAF4D5C-FEE6-450A-9154-F4B2550F3538/Derivates/F260FED4-718D-4ABA-AA5F-631DC1A1D4DA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 15 g di basilico, fresco, solo le foglie
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
lub 2 cubetti di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di erbe secche miste all'italiana, (es. prezzemolo, basilico, origano, maggiorana, rosmarino, salvia)
- 1000 g di gnocchi (freschi o confezionati)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso casimiro
45 min
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1j 20 menit
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Brak ocen
Sugo alla bolognese vegano
40 dk
Olive croccanti
1 godz. 30 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 dk
Millefoglie alle mele con zafferano
Brak ocen
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 menit
Zuppa cinese di noodles e funghi
Brak ocen
Polenta ticinese
45 min