Carbonara vegetariana

Carbonara vegetariana

4.8 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
  • 70 g di carota a listarelle (5 mm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di pasta secca tipo linguine
  • 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 80 g di yogurt greco
  • 2 tuorli d'uovo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 449 kcal / 1878 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...