Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina di grano
- 230 - 250 g di acqua
- 1 cubetto di lievito fresco (20 g)
- 40 g di olio vegetale und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
- 1 pizzico di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pomodori, in Scheiben (siehe Tipp)
- sale grosso zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
French Dressing
15 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pane ticinese
1óra 50p
Biscotti milanesini
3h
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min