Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina di grano
- 230 - 250 g di acqua
- 1 cubetto di lievito fresco (20 g)
- 40 g di olio vegetale und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
- 1 pizzico di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pomodori, in Scheiben (siehe Tipp)
- sale grosso zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelle alla panna
2sa
Insalata di mele e carote
5 Min
Pane ticinese
1h 50 min.
Riso casimiro
45min
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza alla romana
Brak ocen
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Laab di manzo
Brak ocen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Torta di carote
1h 10 min
Pane paesano
3h
Biscotti milanesini
3h