Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Ceviche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcjonalnie)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
947 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1u. 20min
Caesar Salad
30min
Tabbouleh
2u. 15min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1u. 25min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Salmon Tartare
25min
Guacamole
5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Guacamole
10min
Salmon Tartare
10min