Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Ceviche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcjonalnie)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
947 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Gazpacho
1h 15min
Tuna Poke Nachos
30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Ceviche
1h 10min
Pisco Sour
10min
Guacamole
5min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min