Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Vegan Summer Rolls
35 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.