Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Falafel
24h
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Gazpacho
1h 15min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Lentil and Pancetta Stew
1h