Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
971 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pissaladière
1sa 30 dk
Pea Gazpacho
4sa 15 dk
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1sa 20 dk
Baba Ghanoush
1sa 30 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Torta Pasqualina
1sa 50 dk
Artichokes Romana
50 dk
Chocolate Soufflé with Orange
45 dk
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1sa 10 dk
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1sa 40 dk
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 dk
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2sa