Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
971 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Quick cheese soufflés
45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min