
Urządzenia i Akcesoria
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
556 kcal /
2325 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
7.7 g