Venezuelan Shredded Chicken with Arepas

Venezuelan Shredded Chicken with Arepas

4.5 35 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Arepas Dough
  • precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
    280 g
  • water
    410 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
  • fresh coriander plus extra leaves for garnish
    5 sprigs
  • onion
    40 g
  • red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
    1
  • garlic cloves
    4
  • pickled capers
    2 tsp
  • plum tomato cut in pieces
    1
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp
  • olive oil
    30 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces
    560 g
  • sherry
    80 g
  • olive oil for frying

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 556 kcal / 2325 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...