Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 4 chicken supremes, skinless (approx. 800 g) (see tip)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander
- 3 - 6 limes, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut in halves
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded
- 500 g ripe mango, flesh only, cut in small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1346 kJ / 321 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Tzatziki
20 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min