Urządzenia i Akcesoria
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Asian Chicken Noodle Soup
Brak ocen
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Chunky guacamole
10 min
Guacamole
5 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Beer batter fish
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min