Urządzenia i Akcesoria
Fragrant pipis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)4
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
white wine120 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water500 g
-
pipis cleaned1000 g
-
crusty bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2172.4 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1674 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Pork san choy bau
25 min
Quick fruit sorbet
10 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Salted caramel soufflés
35 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Prawn wontons
2 godz.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Curry laksa
45 min