Urządzenia i Akcesoria
Fragrant pipis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)4
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
white wine120 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water500 g
-
pipis cleaned1000 g
-
crusty bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2172.4 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1674 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Thai noodle and seafood salad
50 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Ginger chicken wings
40 min