
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
250 g białej kapusty pokrojonej na kawałki
-
150 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
150 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
Salsa rzodkiewkowa
-
150 g rzodkiewki
-
150 g twarogu, chudego podzielonego na kawałki
-
20 g oliwy z oliwek
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
120 kcal /
500 kJ
Białko
4.61 g
Tłuszcz
5.62 g
Węglowodany
12.44 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SAŁATKI I DRESSINGI
13 Przepisów
Polska
Polska