
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z białej i czerwonej kapusty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
słonecznika łuskanego2 - 3 łyżki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki250 g
-
czerwonej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki150 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
cukru1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
160 kcal /
669.9 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
162.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SURÓWKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Różowa surówka
10 min
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka wielowarzywna
10 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą
10 min
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min