
Urządzenia i Akcesoria
Zwetschgen-Parfait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwetschgen entsteint und geviertelt300 g
-
roter Traubensaft80 g
-
Zwetschgenbrand40 g
-
Puderzucker50 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb4
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Hippengebäckstangen40 g
-
Brombeeren300 g
-
Erdbeeren400 g
-
Limettensaft2 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
637 kcal /
2672 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy