Urządzenia i Akcesoria
Orangenparfait
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Orangen unbehandelt2
-
Zucker70 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)150 g
-
Eier3
-
Orangenlikör20 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
938 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.08 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
6 godz.
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Panna Cotta al caffè
5 godz.
Zabaglione al Prosecco
15 min
Zabaglione
15 min