
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
22 kromki
Składniki
-
ryżu białego, długoziarnistego350 g
-
kaszy gryczanej, niepalonej50 g
-
wody200 g
-
mleka200 g
-
cukru1 łyżeczka
-
drożdży świeżych pokruszonych25 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy40 g
-
mąki kukurydzianej50 g
-
soli (2 łyżeczki)10 g
-
jajko1
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
94.2 kcal /
394.3 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
185.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA IV
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej
2 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 godz. 30 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 godz.
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min