Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Špenátové lívance
- 20 gramů droždí
- 10 gramů cukru
- 750 gramů mléka
- 300 gramů hladké mouky
- 1 vejce
- 150 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného a vymačkaného
- 2 stroužky česneku nebo podle chuti (opcjonalnie)
- majoránka, sušená, podle chuti
- ½ - 1 čajová lžička soli
Gorgonzolový přeliv
- 20 gramů másla
- 10 gramů hladké mouky
- 200 gramů sýru gorgonzola
- 150 gramů mléka
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 20 kusů
- Kalorie
- 10916 kJ / 2599 kcal
- Białko
- 125 g
- Węglowodany
- 291 g
- Tłuszcz
- 104 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 Min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 Std.
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 Min
Bramborové škubánky
1h 10min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 Min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1小时 20 分钟
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 Std.
Žemlovka s tvarohem
1 Std. 30 Min