Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Špenátové lívance
- 20 gramů droždí
- 10 gramů cukru
- 750 gramů mléka
- 300 gramů hladké mouky
- 1 vejce
- 150 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného a vymačkaného
- 2 stroužky česneku nebo podle chuti (opcjonalnie)
- majoránka, sušená, podle chuti
- ½ - 1 čajová lžička soli
Gorgonzolový přeliv
- 20 gramů másla
- 10 gramů hladké mouky
- 200 gramů sýru gorgonzola
- 150 gramů mléka
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 20 kusů
- Kalorie
- 10916 kJ / 2599 kcal
- Białko
- 125 g
- Węglowodany
- 291 g
- Tłuszcz
- 104 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová polévka s topinambury
45 Min
Zeleninové placky z plechu
40 Min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 Min
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25 Min
Kari ze špičatého zelí
35 Min
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1 godz.
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Veganský koláč s citrónovým krémem a černým čajem
1h 30min
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15 Min
Libanonské placky
3h 20min
Šunkovo-sýrové quinoa muffiny
55 min