Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů jablek, bez jádřince, na plátky 2 mm
- 180 gramů jablek, oloupaných, bez jádřince, na kousky
- 4 vejce
- 70 gramů slunečnicového oleje
-
100
gramů xylitolu, plus navíc na posypání
lub 100 gramů erythritolu, plus navíc na posypání - 220 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička mletého kardamomu
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu (opcjonalnie)
- 1 špetka soli
- mletá skořice na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 679 kJ / 162.2 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35 Min
Celozrnné mrkvové vafle se skořicovým krémem
1 Std. 5 Min
Jablečná ovesná kaše
15min
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2 Std.
Velikonoční mrkvový beránek bez cukru
55min
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35 Min
Kokosové muffiny (bez cukru)
40min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1h 10min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1h
Ovesné cookies s medem
45min
Jablečno-ořechové muffiny
45min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45min