Urządzenia i Akcesoria
No-rise Wholemeal Pizzas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
16 slices
Składniki
Dough
-
mozzarella drained, cut in pieces (2 cm), to taste200 - 250 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong wholemeal bread flour plus extra for dusting450 g
-
water warm250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Topping and Assembly
-
pitted black olives halved20
-
roasted red peppers, preserved thinly sliced (1 cm)2
-
red onions small, thinly sliced (5 mm)2
-
1 jar red pesto, (190 g jar)red pesto, homemade (see tip)190 g
-
artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered1 jar
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
balsamic glaze for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
286 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1009.1 kJ /
241.2 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min