红烧牛尾

红烧牛尾

3.6 42 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 3 片
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 牛尾 切段,约5×5厘米
    500 克
  • 冰糖
    35 克
  • 啤酒
    200 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 405.4 mg
Białko 93.5 g
Kalorie 4828 kJ / 1154 kcal
Tłuszcz 56.6 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 47.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...