Urządzenia i Akcesoria
红烧牛尾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
姜3 片
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
牛尾 切段,约5×5厘米500 克
-
冰糖35 克
-
啤酒200 克
-
生抽10 克
-
老抽10 克
-
蚝油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
405.4 mg
Białko
93.5 g
Kalorie
4828 kJ /
1154 kcal
Tłuszcz
56.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny