红烧带鱼

红烧带鱼

4.0 78 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 带鱼 切段
    300 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 15 克
  • 米醋
    10 克
  • 切丝
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.8 g
Kalorie 693 kJ / 165 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...