Urządzenia i Akcesoria
红烧带鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
带鱼 切段300 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒20 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
老抽10 克
-
生抽10 克
-
糖15 克
-
米醋10 克
-
葱 切丝2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.8 g
Kalorie
693 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny