
Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Blattpetersilie abgezupft10 g
-
Olivenöl50 g
-
Schalotten80 g
-
Porree (nur das Weiße), in Stücken150 g
-
stückige Tomaten400 g
-
Wasser550 g
-
Puylinsen, getrocknet200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. EL
-
Pfeffer1 Prise
-
Blattspinat, frisch150 g
-
Eier4
-
Ziegenfrischkäse100 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)70 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
496 kcal /
2076 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Persien lädt ein
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy