
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 10 g de beurre pour le moule
- 1 pincée de sel
- 4 œufs blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
Le bavarois
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de fraises fraîches
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
Le montage
- 1 kiwi coupé en tranches
- ½ banane coupée en tranches
- 1 orange détaillée en segments
- 100 g de fraises fraîches
- 100 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 3091 kcal / 13021 kJ
- Białko
- 55 g
- Tłuszcz
- 107 g
- Węglowodany
- 481 g
- Błonnik
- 28 g