Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache chocolat blanc et menthe
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille)
- 50 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 feuilles de menthe fraîche
Le biscuit aux amandes
- 90 g de beurre
- 90 g de sucre roux
- 220 g d'amandes émondées
- 1 pincée de sel
- 15 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 melon
- 2 pêches
- 125 g de framboises fraîches
- 150 g de groseilles à maquereau rouges
- 5 feuilles de menthe fraîche, les sommités seulement
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 15874 kJ / 3816 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 291 g
- Błonnik
- 57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Fôret-noire
5h 15 min
Mille-feuille à l'abricot
45min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2j 30 menit
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Le rose-framboise
5 godz.
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13hod.
Dacquoise aux fruits rouges
3 godz. 55 min
Dacquoise aux framboises
2h
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45 min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Cupcakes aux pistaches
40min