Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de biscuits speculoos, concassés
- 400 g de lait concentré sucré
- Wartości odżywcze
- na 40 g
- Kalorie
- 718.6 kJ / 171.9 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2h 15min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Gourmandises aux fraises
35 dk
Barres croustillantes maison
50 dk
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15 Min
Pâte de speculoos
10 Min
Tartinade jambon-œuf
35 dk
Pâte à tartiner express
15 Min
Chocolat chaud
10 Min