Urządzenia i Akcesoria
Pastador aux speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
100 g de biscuits speculoos concassés
-
400 g de lait concentré sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Białko
2.7 g
Kalorie
718.6 kJ /
171.9 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°18
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Cookies cœur bonbon au caramel
30min
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Minicookies aux guimauves
55min
Gâteau au caramel
45min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Les croustouilles
20min
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2h 50min
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Pâte de speculoos
10min
Tartinade jambon-œuf
35min