Urządzenia i Akcesoria
Purée z warzyw i mięsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
300 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
700 g wody
-
300 g zielonego groszku, mrożonego
-
180 g cielęciny np. ligawy, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
50 g oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10 g
Kalorie
825 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1h
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1h 35min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35min
Purée z mięsa i szpinaku
40min
Purée z warzyw i ryby
45min
Purée z gruszki i banana
10min
Purée z marchewki i ziemniaków (dla dzieci)
35min