Purée z warzyw i mięsa

Purée z warzyw i mięsa

4.7 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji

Składniki

  • 300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
  • 300 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 700 g wody
  • 300 g zielonego groszku, mrożonego
  • 180 g cielęciny np. ligawy, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 50 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 197 kcal / 825 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...