
Urządzenia i Akcesoria
Purée z warzyw i mięsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
300 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
700 g wody
-
300 g zielonego groszku, mrożonego
-
180 g cielęciny np. ligawy, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
50 g oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
197 kcal /
825 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z gruszki i banana
10 min