Purée z warzyw i mięsa
TM6 TM5

Purée z warzyw i mięsa

4.7 ( 40 ocen )

Składniki

  • 300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
  • 300 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 700 g wody
  • 300 g zielonego groszku, mrożonego
  • 180 g cielęciny np. ligawy, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 50 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
197 kcal / 825 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy