Wersje kompatybilne
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce
- 30 conchiglie pasta (lg. shells)
- 3 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 tsp olive oil
- 12 oz cauliflower florets (approx. ½ med. head)
- 11 oz water
- 1 ½ tsp vegetable stock paste
- 5 oz coconut cream
- 1 tbsp nutritional yeast
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp white pepper
Filling
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 16 oz sweet potatoes, cut into pieces (1 in.)
- 4 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 11 oz ricotta cheese
- 4 oz baby spinach
- 1 tbsp fresh thyme leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Vegetarian Chili
50min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Vegetable Patties
1h
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Quinoa Patties
1h
Vegetable Stew
1h 15 min