Urządzenia i Akcesoria
Asian Cabbage Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
slivered almonds4 oz
-
unsalted sunflower seeds1 oz
-
sesame seeds1 oz
-
crispy chow mein noodles broken into 4 pieces5 oz
-
cabbage cut into chunks (3 in.)10 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (2 in.)1 oz
-
rice wine vinegar3 oz
-
olive oil2 ½ oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
2665 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Black Bean Walnut Patties
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min