Urządzenia i Akcesoria
Crab Briks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
61 g
Kalorie
5101 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 godz. 30 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min