Urządzenia i Akcesoria
Welsh 'Rabbits'
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 slices
Składniki
-
English muffins halved and toasted2
-
Cheddar cheese cut in pieces150 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
milk35 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce to taste5 - 10 drops
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh green peas for eyes8
-
sugar snap peas for ears8
-
pitted black olives halved, for noses2
-
fresh chives cut in pieces (2 cm) for whiskers
-
spring onion cut in small pieces (5 mm) for teeth1
-
baby carrots halved lengthways2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
446.9 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
2974.4 kJ /
710.9 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
30.2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
101.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lavender Shortbread
1 godz.
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3 godz. 20 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Frozen Cranberry Margarita
5 min
Stuffed Picnic Loaf
4 godz. 50 min
Prawn Toast
35 min
Christmas Morning Sticky Buns
17 godz. 50 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min