Urządzenia i Akcesoria
Irish Stout and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
14 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
Irish stout110 g
-
water125 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
treacle½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
halved walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.3 g
Kalorie
500 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye Bread Rolls
4 Std.
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Rustic bread
2 Std.
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Sourdough Rye
51 Std. 10 Min
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Sandwich Bread
3 Std.
Rustic Bread
2 Std.
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min