Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mozzarella, égouttée, en dés
Pâte
- 330 g de lait
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de beurre
- 550 g de farine
Garniture et finitions
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne
- ½ c. à café de sel
- 220 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés puis essorés
- 100 g de jambon cuit, en dés (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24h 30min
Sauce curry
10 Min
Dim Sum "Shumai" végétariens (raviolis chinois)
1h 45min
Calzoni végétariens
1h 50min
Focaccia croustillante
2h 10min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1h 35min
Pizza à la courge
1 Std.
Mud cake
2 Std. 30 Min
Chaussons à la viande
3u.
Brownies
1 Std.
Empanada au thon (pâté)
1 Std. 10 Min
Beignets de filets de perche
1 Std.