Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi

Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi

4.8 13 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porții

Składniki

  • alune de pădure, decojite sau nedecojite
    150 g
  • caise deshidratate, fără sâmburi
    150 g
  • ceapă tăiată sferturi
    300 g
  • usturoi
    20 g
  • ulei de măsline plus pentru stropit legumele
    60 g
  • sare
    ½ linguriță
  • cușcuș
    200 g
  • concentrat pastă de legume
    1 linguriță cu vârf
    1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • apă
    600 g
  • morcovi tăiați rondele (5 mm)
    200 g
  • dovlecei tăiați rondele (7-10 mm)
    200 g
  • ardei grași roșii tăiați bucățele de mărimea unei îmbucături
    150 g
  • mazăre congelată
    100 g
  • brânză feta tăiată cubulețe (5 mm)
    200 g
  • pătrunjel proaspăt (opcjonalnie) tocat, pentru decor
    2 lingurițe

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 18 g
Kalorie 2607 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 37 g
Błonnik 12.4 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...