Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pere, tăiate sferturi (cca. 3 pere)
- 200 g cremă de brânză
- 1 linguriță zahăr vanilat
- ½ linguriță coajă de lămâie, rasă
- 500 g aluat pentru foitaj
- 1 linguriță zahăr brun
- ½ linguriță scorțișoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 10 porții
- Kalorie
- 22677.3 kJ / 5420 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 450 g
- Tłuszcz
- 380 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2h
Latte rece cu matcha, cocos și caramel
1u. 45min
Grisine cu parmezan și ierburi aromatice
Brak ocen
Coroniță din aluat, cu legume
1 Std. 40 Min
Salată de alac în stil grecesc
30min
Supă de dovleac, Pește cu orez și legume, Crumble cu mere și pere
1h
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2 Std. 10 Min
Clătite cu două feluri de umplutură
40min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2h 30min
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1h 35 min
Brioșă
5sa
Gogoși marocane
2 Std. 45 Min