Urządzenia i Akcesoria
Plăcintă cu pere și cremă de brânză
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 porții
Składniki
-
pere tăiate sferturi (cca. 3 pere)300 g
-
cremă de brânză200 g
-
zahăr vanilat1 linguriță
-
coajă de lămâie, rasă½ linguriță
-
aluat pentru foitaj500 g
-
zahăr brun1 linguriță
-
scorțișoară măcinată½ linguriță
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 porții
Białko
50 g
Kalorie
22677.3 kJ /
5420 kcal
Tłuszcz
380 g
Węglowodany
450 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Preparate cu pere
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tarte cu fructe de sezon și cimbru
Brak ocen
Salată cu Panzanella, nectarine și cireșe
25 min
Aluat de pizza cu trio de topping-uri
2 godz. 10 min
Supă cu tăiței
35 min
Sorbet cu portocală și vin spumant
8 godz. 20 min
Plăcintă cu carne de vită și bere
1 godz. 40 min
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Ruladă de carne
1 godz. 20 min
Supă de legume
35 min
Aluat de choux
2 godz.
Aluat fraged
5 min
Panzanella cu fructe de mare
1 godz.