Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g unt, tăiat în bucăți, plus pentru uns
- 60 g făină, plus pentru tapetat formele
- 150 g brânză Gruyère, tăiată în bucăți
- 4 ouă
- 300 g lapte
- 1 priză nucșoară măcinată
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 100 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Sód
- 450.5 mg
Alternatywne przepisy
Biscuiți cu brânză
2hod. 30min
Far breton cu prune uscate
2h
Cannelloni cu spanac și ricotta
1hod. 30min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Roșii umplute cu brânză de capră
40 min
Flan rapid de Roquefort
30 min
Quiche cu mazăre
1 Std.
Grisine cu parmezan și ierburi aromatice
Brak ocen
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
50 min