Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g fasole boabe, uscată (vezi recomandarea)
- apă, pentru înmuiat fasolea
- 2 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 Rețetă completă
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piure de fasole albă cu spanac
30 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Tocană de fasole albă și usturoi
50 min
Amestec de condimente 7 arome
Brak ocen
Fudge de ciocolată albă
Brak ocen
Ceai verde cu turmeric
Brak ocen
Salată de orez
1 godz.
Prăjitură Albinuța cu glazură
1h 25min
Năut gătit lent
14h 40min
Salata de quinoa cu dovleac și rodie
1 godz.