Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g fasole boabe, uscată (vezi recomandarea)
- apă, pentru înmuiat fasolea
- 2 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 Rețetă completă
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceapă tocată
5 Min
Năut gătit lent
14hod. 40min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1h
Făină din cereale sau leguminoase
5 Min
Supă cu mazăre uscată
1h 25min
Băutura îndrăgostiților
Brak ocen
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4 godz. 45 min
Tocană de năut gătită lent
4 Std. 15 Min
Bolul cu tahini și cușcuș
30min
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20 Min
Frișcă bătută
10 Min