Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw with Thermomix® Cutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
apple, green unpeeled, cored and cut into wedges that fit through feeder tube100 g
-
carrot peeled and ends removed150 g
-
red onion (opcjonalnie) halved vertically (approx. ½ onion)120 g
-
cabbage cored, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste2 pinches
-
mayonnaise to taste4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
1 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limoncello
192 godz. 30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Sauerkraut
96 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Apple cider dressing
5 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Fresh fig jam
55 min