Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre
- 120 g de beurre, en morceaux
- 100 g de farine
- 1 c. à café de poudre à lever, (½ sachet)
- 180 g de pâte à tartiner chocolat noisette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546 kJ / 370 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau choco-coco
40min
Sauce moutarde
5 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Pâte à crêpe
1h 15min
Risotto
30 Min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Sucettes au chocolat blanc et à la noix de coco
Pas d’évaluation
Roses des sables
50 Min
Moelleux au chocolat
1h 15min
Îles flottantes
40min
Blancs en neige
5 Min