Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz farro
- 52 oz water, divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1191.9 kJ / 284.9 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 32.1 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 587.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Green Shakshuka
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Green Bean Gremolata
25 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Southwest Quinoa
40min