Urządzenia i Akcesoria
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
3 ½ oz wheat berriesfarro3 ½ oz
-
water plus extra to fill to 1 liter mark30 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
green onions in pieces (1 in.)2
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
English cucumber in pieces (1 in.)4 oz
-
lemon juice½ oz
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain Greek yogurt6 oz
-
large eggs cold4
-
salad greens16 oz
-
radishes sliced thin, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546 mg
Białko
13 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Greek Vegetables
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50 min