Urządzenia i Akcesoria
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
3 ½ oz wheat berriesfarro3 ½ oz
-
water plus extra to fill to 1 liter mark30 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
green onions in pieces (1 in.)2
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
English cucumber in pieces (1 in.)4 oz
-
lemon juice½ oz
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain Greek yogurt6 oz
-
large eggs cold4
-
salad greens16 oz
-
radishes sliced thin, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
546 mg
Białko
13 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Southwest Quinoa
40 min
Lentil Salad
35 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min