![Chicken and Quinoa Salad Chicken and Quinoa Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5306DB6-3DCC-4F1D-B937-17D3C8D43678/Derivates/3b701c640a17ae80dd8e13bc2909f42bbd85c8a7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
lub 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3113 kJ / 744 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Southwest Quinoa
40 min