Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
orange thin peel only, no pith1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
orange juice4 oz
-
honey1 tsp
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)24 oz
Dressing
-
extra virgin olive oil6 oz
-
fresh oregano leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
orange juice2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
honey1 tsp
-
stone ground mustard1 tsp
Steaming
-
quinoa7 oz
-
water35 oz
-
red beets peeled, sliced into half-moons (¼ in.)16 oz
-
fresh green beans trimmed and halved6 oz
-
6 oz baby spinach, cut into thin ribbonsbeet greens cut into thin ribbons6 oz
-
blackberries6 oz
-
goat cheese crumbled or cut into pieces5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
55 g
Kalorie
3113 kJ /
744 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tuna Avocado Bowl
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Fish Tacos
45 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Tuna Tapenade
5 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Turkey Chili
45 min