Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crevettes crues non décortiquées, la tête et la carapace, réserver la chair
- 1 poireau, en rondelles (3 cm)
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g d'eau
- 150 g de l'os central de la lotte de mer
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11.45 g
- Węglowodany
- 5.55 g
- Tłuszcz
- 26.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Brak ocen
Mayonnaise au pavot
5min
Mini-Donuts
2h 45min
Confiture de kumquat et carambole
Brak ocen
Baklava végan
Brak ocen
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
Brak ocen
Simit - Bagel turc au sésame
2 godz. 10 min
Fromage grillé aux champignons
2 godz. 10 min
Saucisson au chocolat
3h 10min
Penne alla puttanesca
35 min
Dorade royale en croûte de sel
35 min
Amarettini
1 godz. 30 min