Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crevettes crues non décortiquées, la tête et la carapace, réserver la chair
- 1 poireau, en rondelles (3 cm)
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g d'eau
- 150 g de l'os central de la lotte de mer
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11.45 g
- Węglowodany
- 5.55 g
- Tłuszcz
- 26.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Green Smoothie
5 min
Tarte aux légumes végane à la farine de pois chiches
1h 5min
Pizza végétarienne à fermentation longue
20 Std.
Carottes fermentées
84h 30min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Entremet aux pommes cuites-massepain
20min
Salade de légumes en verrine
20min
Rouleaux de printemps
55 Min
Citronette et vinaigrette
10 Min
Cuisse de poulet teriyaki
2h 5min
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40min
Pesto de basilic
10 Min