Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de biscuits secs (petit-beurre)
- 80 g de beurre doux mou
- 250 g d'eau
- 90 g de poudre de gelée dessert sucrée, saveur citron (pour 500 g de liquide) (voir conseil)
- 400 g de fromage frais à tartiner
- 200 g de crème
- 40 g de sucre en poudre
Garniture à la confiture
- 200 g de confiture (fraise, framboise, prune)
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 c. à café de gélatine en poudre non aromatisée (5 g) (voir conseil)
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35min
Couscous royal
1h 10min
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40min
Soupe mystère
45 min
Glace au caramel salé
14 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Baguette
3h 45 min
Confiture à la fraise
1h 5 min
Brownies
50min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20 min
Cookies aux pépites de chocolat
50min