Urządzenia i Akcesoria
Erbsen mit Schinken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt180 g
-
natives Olivenöl extra70 g
-
grüne Erbsen, gefroren500 g
-
Wasser150 g
-
Salz½ TL
-
iberischer Schinken in kleinen Stücken120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15.85 g
Kalorie
1431 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
13.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Madeleines
1 godz.
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Gemüseeintopf
45 min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40 min
Russischer Salat
1 godz. 15 min
Gedünstetes Asia-Gemüse
15 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Linsen-Tomateneintopf
1 godz. 30 min
Zucchettibeilage
30 min