Artischocken alla Romana

Artischocken alla Romana

3.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Artischocken
    4
  • Zitrone
    1
  • frische Petersilie Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Knoblauchzehe
    ½ - 1
  • Salz
    1 Prise
  • natives Olivenöl extra
    40 g
  • Weisswein, trocken
    100 g
  • Wasser
    300 g
  • Gemüsebouillonwürfel
    ½
    1 gestr. TL Gemüsebouillon, selbstgemacht

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3.1 g
Kalorie 668.5 kJ / 159.7 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...